Seværdigheder - Link
Kort og vejviser
Planer med huset

2007 Bliver et prøve år!

Når handlen falder endeligt på plads skal vi ned og se om vi har købt det rigtige hus, i det rigtige område med den rigtige beliggenhed o.s.v.

Vi skal se om det overhovedet fungere med de planer vi har på sigt!

Vi gik efter et gammelt stenhus, som i sig selv ville give en dejlig kølig indetemperatur, tættere på vandet end nu og tættere på byen, men ups! Vi faldt for dette hus, som dels var billigt og derfor kan være en god investering på sigt, et hus med en skøn have og adgang til mange dejlige steder ! Man skal bare have en bil! Det er en nødvendighed!

Det betyder, at man enten må flyve derned og leje en bil eller man må køre derned. Prismæssigt er der ikke den stores forskel om man gør det ene eller det andet! Flybilletter skal bare bestilles i rigtig god tid, så de bliver billige!

Nærmeste lufthavn er ved Carcassonne, men der er også lufthavn ved Mazamet, Toulouse og lidt længere væk ved Montpellier. Vi har ikke undersøgt så meget på nettet, men umiddelbart kan det være en fordel og flyve med lavprisselskaberne f.eks. fra kbh. lufthavn til Stansted i England og videre til Toulouse eler Carcassonne.

Nå, men er man endelig kommet frem, så er det traveskoene på, mountainbiken frem og ud og opleve - tage til badesøen og hvad der ellers er af muligheder.

Alt dette skal vi prøve og finde ud af i vores første ferie i huset!

Vi skal også finde ud af, hvordan huset fungere og hvad der skal laves om for, at det bliver som vi vil have det - der skal males en del - øv jeg havder og male! Nå, men vi ska finde ud afhvor vi skal lave de første indsatser - køkken - badeværelse - alrummet med videre! Tjaae, hvem ved hvad der skal ske først! Det ved vi først når vi har prøvet og være der.

På lang sigt - hvis det er huset vi vil beholde - så skal der bygges til, laves pool m.v. , men lad os nu se - vi har mindst 14 år til og arbejde videre med planerne. Det kan jo også være det bare skal blive ved med og være som det er - rigtigt charmerende!

Vi ses måske dernede!
HomeMin FamilieBillederLinksFrankrig
All Rights Reserved...